webáruház bérlés

Mi is az a webáruház bérlés? Aki kevesebbet szeretne befektetni egy webáruház elindításába, az a webáruház bérlést választja, mely során már egy teljesen kész rendszert használhat, bármilyen szoftver telepítése nélkül. Ez azért lehetséges, mert a szoftver a szolgáltató tárhelyéről fut, ezért a webáruház tulajdonosnak nem kell külön tárhelyet bérelnie, arra költenie, így a szoftverhez és annak forrásához persze sem férhet hozzá.

webáruház bérlés  előnyei között szerepel, hogy alacsony költségek mellett tartható fenn, hogy azonnal használatba lehet venni, hogy nincs szükség külön tárhelyre, nem kell semmilyen szoftvert telepíteni.

A biztonsági és egyéb frissítések, új funkciók automatikusan bekerülnek a rendszerbe, mivel az egy központi tárhelyről működik, tehát folyamatosan új funkciókkal, lehetőségekkel bővül a webáruház, anélkül hogy ezért annak tulajdonosának bármit is tennie kellene.

webáruház bérlés hátrányai között szerepel, hogy a kialakítása nem egyedi igények alapján történik, illetve tulajdonosa nem férhet hozzá a program forrásához sem, valamint folyamatos kiadást jelent szemben a kész webáruház szoftver megvásárlásával.