Hideg időben is csinosan! A Tchibo webáruházban talált pöttyös 3 az 1-ben lányka kabát a kislányok kedvence lesz! A szélálló, vízhatlan, lélegzőbevonattal ellátott dzsekiből, valamint szteppelt piros, kivehető mellényből álló kombináció nem csak csinos, hanem furfangos részleteinek köszönhetően nagyon praktikus viselet is, amely kombinálhatósága miatt bármilyen időjárási körülmény esetén megállja a helyét. Legombolható kapucnival, állvédős állógallérral és patentgombos dupla, fedett szegéllyel rendelkezik, a maximális kényelem érdekében. Természetesen ez a darab is környezetbarát, szennyeződéstaszító ecorepel® impregnálássalkészült.

Az idősebb gyerekek már sokszor nem a minták, hanem a jól kombinálhatóságalapján szeretnek ruhákat válogatni, így számukra egyszerűbb, jobban variálható darabokban célszerű gondolkodni. Éppen ezért a számukra tervezett gumi bokacsizma is egyszínű fekete – ami azonban bármihez felvehető, és laza, stílusos megjelenéstkölcsönöz majd nekik! A méretre igazításhoz ennél a lábbelinél is a kiegészítő talpbetétnyújt megoldást, amellett kivehető fedőtalp, rugalmas, csúszásgátló, profilozott talp, és a le- és felvételt megkönnyítő hurok is található rajta, hogy ne csupán stílusos, hanem praktikus is legyen egyben! A könnyű fel- és levételben további segítséget nyújtanak az oldalain található rugalmas betoldások is, amelyek emellett a csizma megjelenéséhez is további plusz pontokat adnak!

Egy kis minta azért nem árthat meg: anya és lánya ugyanolyan lábbeliben ugrándozhat az őszi pocsolyákba, ugyanis gyermek és felnőtt méretben is elérhető ez a kék és pöttyös gumicsizma! A 32-estől 41-es méretigelérhető csizma a kiegészítő talpbetéttelpontosan méretre igazítható. Rugalmas, profilozott, csúszásgátlótalpkialakításának köszönhetően nem csak kényelmes, hanem biztonságos is, hogy semmi se veszélyeztesse a mókázást! Jobb láthatóságot biztosító fényvisszaverő elemekkel,valamint a felvételt megkönnyítő hurokkalis felszerelték. Még több gyerek cipő és gyerek zokni itt.

Szerencsére a Tchibo a heti ajánlatban nem csak a gyerekekre gondolt! Ez a női 3 az 1-ben esőkabát két féle külsővel, csíkos és horgonyos mintávaltalálható meg a kínálatban. A csinos és praktikus ruhadarab háromféleképpen is hordható;kabátként, mellényként, valamint a kettőt kombinálva is. A mellény a kabáthoz cipzárral illeszkedik. A High Performance laminált rendszerés a lezárt varrásokszélállóvá, lélegzővé és vízhatlannáteszik a külső anyagot, mely az ecorepel® impregnálásnak hála szennyeződéstaszítóis. Két bevágott zsebétpatentos zár biztosítja, a magasan záródó gallérrész, azállítható bőségű kapucniés a meleg, hálós béléspedig gondoskodik arról, hogy a legzordabb időben is kényelmesen érezzük magunkat.

Élvezze ki a simogató meleg őszi napsugarakat, és barangoljon a természetben! Nincs is tökéletesebb választás egy őszi sétához ennél a csinosan lezser, krémszínű női ballonkabátnál. Levehető kapucni, pánttal és gombos zárral is állítható ujjvégek,valamint megkötővel állítható derékrészgondoskodnak arról, hogy az alkatunknak és az igényeinknek megfelelően alakíthassuk ezt az időtlenül elegáns darabot. Vízhatlan, szélállóés lélegzőanyaga és hálós bélésepedig azért felelős, hogy akkor is kényelemben érezzük magunkat, ha az őszi napsugarakat felhő takarja. Még több női kabát itt.