A MűszerGuru.hu weboldalunkon jellemzően építőipari mérőműszereket és mérőeszközöket kínálunk. Amennyiben Önnek analóg vagy digitális szögmérőre van szüksége, akkor jó helyen jár.

Weboldalunk kínálatában több típusban is elérhető az analóg szögmérő. Ezen szögmérők többnyire rozsdamentes acélból készülnek. Kialakítását tekintve a szögmérő egy félkörívből és egy beállító szárból áll. A félköríven ½° részletességgel lehet a kívánt értéket beállítani. Méretét tekintve, 5 különböző hosszúság érhető el nálunk. Ezeket az acél szögmérőket egy műbőr tokban szállítjuk.

A szögmérők másik változata a digitális kijelzővel szerelt eszköz. Itt a szögmérés a két szár között történik. A digitális szögmérők előnye, hogy akár 0,1° pontossággal lehet a szögeket felmérni, vagy beállítani.

A hedue WM1 szögmérő ideális asztalos és kisebb munkákhoz, ahol a 25 cm szárhossz elegendő. A WM1 eszköz mérési tartománya 360°.  Amennyiben falsarok és épület felmérése a feladat, akkor inkább a nagyobb hedue WM3 szögmérőt javasoljuk, melynek hossza 45 vagy 75 cm. ezen szögmérők mérési tartománya 0-225°, tartozéka a keménytokos hordtsáka.

Amennyiben nem tudja, hogy melyik szögmérő lenne az ideális az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat a MuszerGuru.hu weboldalon.