Pályázati információk

Pályázat vagy támogatási szerződés esetén érdemes a pályázati információk átolvasásával kezdeni a Forráscentrum oldalán. A sikeres Eu finanszírozott támogatások, pályázatok esetében a teljes pályázati rendszer ismerete a legfontosabb. Önnek, mint vállalatvezetőnek, valószínűleg nincsen ideje sem energiája arra, hogy az összes pályázati rendszert betéve ismerje és az abban foglalt követelményeket is. Természetesen egy egyszerű pályázat benyújtása, ahol minden feltételt ismertetnek a beküldő vállalatokkal, nem bonyolult. Azonban a nyertes pályázat beadása, az már nehezebb dolognak bizonyulhat.

A Forráscentrum segít a pályázati információk összegyűjtésében és természetesen segít a pályázatok elkészítésében is. A nyertes pályázatok elkészítésében. Nem mindegy sajnos, hogy milyen pályázatokra adjuk be a gondosan összekészített anyagokat, hiszen a szakemberek nagyon jól tudják, hogy pontosan melyik vállalatnak, melyik pályázaton érdemes elindulnia. A pályázati információk minden alapismerettel felruházzák a vállalatokat, amelyekről hírlevélben lehet értesülni.

Ha már tudja, hogy melyik pályázaton indulna szívesen, akkor a szakemberek egy megbeszélés, konzultáció során segítenek az anyag összeállításában is, amelyet végül egy pályázatíró szakember véglegesít. A pályázatírás egy komoly szakma, amely mögött rengeteg tudás áll. A pályázatírók folyamatosan nyomon követik a pályázati követelményeket. Ha egy pályázat olyan formában kerül benyújtásra, ami nem felel meg a tartalmi és a formai követelményeknek, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nem sikerül a pályázat megnyerése. A Forráscentrum munkatársai folyamatosan kutatják a fellelhető pályázatokat és azokat bemutatják a velük kapcsolatban álló vállalkozásoknak. Azonban nagyon odafigyelnek arra, hogy az adott vállalkozás tevékenységébe, teljesen jól illeszkedő pályázati lehetőségekről küldjön tájékoztatást. Magát a pályázatfigyelést teljesen díjmentesen végzik el minden kedves megrendelőnek, így az új és friss pályázati hírekről azonnal értesülhetünk a folyamatosan kiküldött hírlevelekből. Érdemes minden kisvállalkozásnak és nagyobb cégeknek is élni ezzel a kedvező és teljesen ingyenes lehetőséggel, ha olyan pályázatokra szeretnének beadni anyagot, amely a saját tevékenységükkel, céljaikkal is összefügg.