kézműves fagylalt

Az olyan oldalakon, mint a hiszteriafagylalt.hu megnézheti, hogy hányféle ízben kóstolhat kézműves fagylaltokat Budapesten. A fagylaltnagyker saját fagylaltozóval is rendelkezik, így a vendégek a WestEnd-ben, bármikor megkóstolhatják a kézműves fagylaltokat.  A magas minőségben. készülő fagylaltokat érdemes kipróbálni, hiszen nem mindig adatik meg a lehetőség, hogy egészséges fagylaltot fogyasszunk. Lassan nyakunkon a nyár és nem csak a kicsiknek, de a felnőtteknek is szükségük van néha egy kis finomságra. A fagyizóban a klasszikus ízektől kezdve a szezonális gyümölcsfagylaltokon keresztül az egészen egzotikus fagylaltokig mindent megtalálható. A fagyi ízválaszték első osztályú.

 

A fagylaltok mindig frissen készülnek, a fagylaltkészítő családi vállalkozás raktárkészletet egyáltalán nem tart. Viszonteladóinak is csak előzetes megrendelés. leadás esetén teljesít.  Mára már több mint 50 ízben érhetők el a finom kézműves fagylaltok a cukrászdában. Kizárólag. természetes alapanyagokból dolgoznak a nagykerben, így ez a fagylalt kerül a fagylaltozó pultjába is. A gyümölcs fagylaltok esetében. minimum 40%-os gyümölcstartalommal számolhatunk, amely Magyarországon nem túl gyakori.

Az alapanyagok többségét itthon szerzik be, így a. tejet, a. tejszínt, a különféle gyümölcsöket. Érdemes a nyár folyamán többször is ellátgatni a fagylaltozóba, ha éppen a Nyugati Pályaudvar környékén akad elintéznivalónk. Ha a gyerekekkel készülünk egy hétvégi mozifilmre, akkor is ejtsük útba a fagylaltozót.

 

A családi vállalkozás már 1999 óta készíti a finom kézművesfagylaltokat és ez alatt az idő alatt nagyon sok vásárló. élvezhette a finom fagylaltokat. A különleges ízek kedvelőinek is ajánljuk, hiszen a vezetés minden évben újabb és újabb fagylaltkreációkkal rukkol elő. A cukrászok tudják, hogy milyen alapanyagokat érdemes felhasználni annak érdekében, hogy élvezhető kézművesfagylaltot készítsenek a vendégeknek. Itt soha nem fogunk csalódni. Ez a fagylalt minden bizonnyal. elnyeri majd tetszésünket. A fagylaltozóban szakképzett munkatársak. dolgoznak, akik éjjel-nappal lesik a vendégek kéréseit. Itt soha nem kell hosszabb sort kiállni, hiszen a kiszolgálás is elsőrendű.