Xbox

Az internet megjelenésével nemcsak bizonyos munkahelyek, kapcsolattartási lehetőségek, hanem a gyerekek játszási szokásai is megváltoztak. Köszönhető ez annak, hogy a világhálón számtalan játékot lehet találni. Gyakran a gyerekek korlátozás nélkül férnek hozzá olyanokhoz is, amiket nem ennek a korosztályuknak fejlesztettek ki. A konzolokszervize.hu webáruházban számos videojátékot forgalmaznak Xbox One és más konzolokra is, azonban az a jó, hogy itt mindegyik játéknál fel van tűntetve, hogy milyen korosztálynak ajánlott. Így amikor a gyerek kiszemel egyet, akkor a szülő rákattintva a konzolokszervize.hu oldalra, megkeresheti a szóban forgó játékot és máris megtekintheti, hogy azt már megengedheti-e a gyerekének vagy sem.

Bár sokan erre csak legyintenek, azonban nem árt kissé utánanézni és kontroll alatt tartani a gyerek internet használatát, illetve ellenőrizni azt, hogy mit játszik. Hogy miért? Éppen amiatt, mert számos olyan videojáték található ma már ingyenesen is, ami a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmaz, és amitől a gyerek könnyen elsajátíthatja az agresszív viselkedést. A konzolokszervize.hu oldal működtetői tekintettel vannak ügyfeleik egészségére, ezért minden egyes játék esetében feltűntetik, hogy melyik ajánlott gyerekeknek, és melyiket játszhatják csak kamaszok vagy csak felnőttek.

Ugyanakkor számos más előnye is van annak, ha valaki a konzolokszervize.hu webáruház hűséges vásárlója lesz. Mindenekelőtt itt pontokat lehet gyűjtögetni minden vásárlás során, amiket felhasználhatnak újabb termékek megrendelésére. Emellett számos játék mellé a vásárlók vagy az előfizetők értékes ajándékokat kapnak, amivel büszkélkedhetnek is játékostársaik előtt.

Nem hallgatható el az ingyenes házhozszállítás sem, aminek köszönhetően rendkívül rövid időn belül a megrendelők kézhez kapják a termékeket. Általában, ha valaki előrendel egy játékot, a megjelenés napján ki fogják szállítani, így az elsők között próbálhatja ki a virtuális szórakozásnak azt a legújabb fejlesztését. Látható, hogy a konzolokszervize.hu/xboxone/jatekok oldal mögött komoly és megbízható csapat áll, akiknek a vásárlók elégedettsége a legfontosabb szempont.