Kecskeméten szállást olcsón is meg lehet oldani

Kecskeméten szállás

Ha pénztárcabarát kirándulást és városnézést tervez a hétvégére, Kecskeméten szállást foglalhat ennek érdekében. A szálláskeresés ma már nagyon gyorsan megoldható, főleg, ha a szálláskeresőt használjuk erre a célra. Számtalan szállásajánlat egy helyen. Itt szállodákat és panziókat, valamint apartmanokat is találhat, ha azonnal szállásra van szüksége. A pénztárcabarát megoldásokat egyre többen részesítik előnyben, hiszen a szállásra senki sem szeretne sokat költeni. A költőpénzt inkább különleges programokra, étkezésre használják fel.

Kecskemét centrumától pár percre található meg a Zsófia Panzió, amely családias hangulattal várja az érkező vendégeket. A szobaárak megfizethetők, így a pénztárcabarát szálláshely akár most azonnal le is foglalható. A Barokk Antik panzió Kecskemét belvárosában egy csendes kis utcában található, így akik nyugalomra vágynak itt foglalják le szállásukat. Kecskeméten érdemes pár napot eltölteni, hiszen számtalan látnivaló áll az érkező vendégek rendelkezésére. A kecskeméti Vadaskert a gyerekek kedvenc helye, hiszen itt számtalan kis állattal találkozhatnak és akár meg is simogathatják őket. A vadaspark egy teljes napos kikapcsolódást ígér. A Kecskemétre érkezőknek nem szabad kihagyniuk a Cifra Palota megtekintését sem, ahol állandó kiállításokkal várják az érdeklődőket.

A kecskeméti Planetárium egész évben nyitva tart. Ide még osztálykirándulásokat is érdemes szervezni, hiszen a kicsik megismerkedhetnek a csillagokkal és a bolygókkal, valamint a csillagképekkel is. Tájékoztatást kapnak a csillagászatról és az űrkutatásról, emellett a legújabb eredményeket is látványos lézershow keretében tekinthetik meg. Óvodás kortól egészen iskolás korig ajánlják a planetárium előadásait.

 

Természetesen nyáron a kecskeméti strandfürdő is megtelik a pihenni vágyókkal. Igen sokan járnak ide, hiszen mára már Élménypark is várja az ideérkezőket. 2018-ban már egy 50 méteres medence is megtalálható, amely szintén sokakat vonz. Érdemes szállás terén alaposan körülnézni a városban, hiszen nagyon sok apartman és panzió található meg, ahol megfizethető árakon lehet még a nyári szezonban is szobákat foglalni. Az apartmanos elhelyezés előnye, hogy sajt magunknak készíthetjük el az ebédet vagy akár a vacsorát is, így tovább szűkíthetjük a kiadások körét.