Igényes randikuckó a fővárosban

buvohelyek

Színvonalas helyszínt keresel ahhoz, hogy titkos találkáid megszervezd? Fontosnak tartod a maximális diszkréciót, de az árak sem elhanyagolhatóak? A fővárosi szálláslehetőségek közül minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek a búvóhelyek, melyek között prémium kategóriásakkal is találkozhatsz. Itt frekventált elhelyezkedéssel bíró apartmanok közül válogathatsz, melyek berendezés, felszereltség kapcsán is garantáltan elnyerik majd tetszésedet.

De mégis miért ilyen kedveltek a búvóhelyek? Miben rejlik varázsuk, és melyek azok az észérvek, melyek mellettük szólnak? A titkos találkozókra alkalmas helyszínek létjogosultságához kétség sem férhet. Nem véletlen, hogy a házasságok nagy százaléka válással végződik, s a leggyakoribb válóok éppen a hűtlenség. Mindennek erkölcsiségéről hosszasan vitatkozhatnánk, ám egy dolog biztos. A randikhoz ideális helyszínek iránt igenis nagy kereslet mutatkozik, pláne akkor, ha az igényes környezet diszkrécióval is társul.

 

S hogy miért nem valamelyik wellness hotel mellett döntenek az érdeklődők? Nem más szól a búvóhelyek mellett, mint a korrekt árképzés. Saját példánkból sokan tudjuk, hogy a hotelek akár egyetlen éjszakára is elkérnek 30-40 ezer forintot. Ez az összeg bizony igen soknak bizonyul akkor, ha csak néhány órát maradnánk a ház falai között. Ilyenkor rendszerint nem vesszük igénybe a wellness részleget, az étkezési lehetőségeket, és nyilvánvaló okok miatt a rendelkezésre álló időt a választott szoba félhomályában töltjük. De akkor mégis miért fizetnénk ki ekkora összeget? A szálláspiac az elmúlt években alkalmazkodott az időszakos jelleggel kiadott luxus ingatlanok és apartmanok felé megnyilvánuló kereslethez, s ma már korrekt áron bérelhetünk luxus ingatlant akár néhány órára is.

 

Természetesen mit sem érne az egész szolgáltatás, ha nem társulna mellé diszkréció. A búvóhelyek egyik hatalmas előnye, hogy nem kell kérdő pillantásokkal és a hátunk mögött összesúgó alkalmazottakkal találkoznunk. Mindkét fél felnőttként, a helyén kezel a tranzakciót, és vendégként biztosak lehetünk abban, nem kerül illetéktelenek tudomására a négy fal között töltött idő. A fővárosban a luxusszínvonalú lakások iránt érdeklődők éppen úgy megtalálhatják az ideális búvóhelyet, mint azok, akik egy modern randikuckóra vágynak annak minden kényelmével.