Észrevehetetlen, mégis hatékony!

Egy nagyon jó hírrel szeretnék szolgálni, azok számára, akiknek gyermek fogszabályozás van kitűzve a fogorvosnál. Bár ma már, számomra nagyon kellemes meglepetésként, egyáltalán nem ciki a fogszabályozó, hiszen az igényesség és intelligencia jelképe, ami egyre inkább pozitív faktor a gyermekek körében, mégis, sokan vannak, akik nem szeretnék, ha egy nagy fémszerkezet változtatná meg megjelenésüket, ami ráadásul a szájukban van.
Az ő számukra lett kifejlesztve, a kutató fogorvosok által az úgynevezett láthatatlan fogszabályozás.
Természetesen a láthatatlan fogszabályozás nem csak a gyermek fogszabályozásban elérhető, így a felnőttek számára is, egy kevésbé feltűnő megoldást jelent a fogazat rendellenes növekedésének helyreállítására. Ezt a módszert, illetve az eszközt, amit alkalmaznak, nagy vonalakban úgy kell elképzelnünk, mint egy normális fogszabályozót, azzal a különbséggel, hogy a fogak belső felületén rögzül és az a minimalizált rész, ami mégis a látható részeken van, olyan anyagból készült, mely szinte teljesen észrevehetetlenné teszi.
Sajnos ez nem azt jelenti, hogy ott sincs, de tény, hogy igazából csak azok fogják észrevenni, akik tudják, hogy ott van.