Dzsuna módsze

A dzsuna egy orosz kontakt nélküli energetikai masszázsfajta, amely egészségügyi valamint lelki problémák esetén is segítséget nyújthat a mindennapokban. Ezt a masszázs típust nem sok helyen lehet megtalálni, de Budapesten igen. A természetes gyógyító folyamatok beindításához és az energetikai rendszer harmonizálásához elengedhetetlen. A komplex módszer soha nem egy tünetet kezel, hanem az egész testre kiható gyógyító technika.

 

Az általános gyógyító technika Budapesten érhető el, ha további részletek érdekelnek, akkor látogass el a http://reikireka.hu oldalra. A lelki blokkok és a pszichés eredetű problémák a blokkok oldásával kezelhetők, folyamatosan karbantarthatók. A kezelést ajánlják: bőrproblémákra, fogyásra, páros szervekkel kapcsolatos problémákra (vese, fül, szem, petefészek). Alkalmas arra, ha energiát kell elvágni (ezek eredhetnek előző életből, családrendszerből vagy akár a jelenből is). Szándékos vagy akaratlan energetikai kötés esetén, valamint rontás és átok megakadályozására.

A blokkoldások mellett energetikai kezelések, Munay-Ki, tarot kártya elemzés és még tanfolyamok is eléretők. Akit mélyebben érdekel a reiki, annak ajánljuk a különféle tanfolyamokat. A tanfolyamokon elsajátított tudás segítségével akár saját otthonunkban is elvégezhetjük a kezeléseket magunkon vagy családtagjainkon, barátainkon. Aki hosszabb távon is szeretne foglalkozni a reikivel annak érdemes minél több tanfolyamot elvégeznie és folyamatosan mélyítenie tudását. Reiki tanfolyamok, Tudatos teremtés kurzus, Atlantiszi beavatás érhető el a széleskörű tanfolyam kínálatban, a fővárosban. A tudatos teremtés kurzus 6 hónapon keresztül tart. Ezalatt az idő alatt a tanfolyam résztvevői gyakorlatokon is részt vehetnek. Havonta 1 megbeszélésre is lehetőség nyílik a tudatos teremtésről és a meditációkról. Minden tanfolyamról hanganyag készül és ezt elektronikus formában is átadják minden résztvevőnek. Ennek segítségével otthon még jobban elmélyíthető a megszerzett tudás. Az oktatáson a spirituális alapfogalmak mellett a felmerülő kérdésekre is készséggel válaszolnak tabuk nélkül. A tudatos teremtés kurzus megújulva várja az érdeklődőket. Az on-line is elérhető tanfolyamon gyakorlatok és meditációk várnak minden érdeklődőre. A spirituális alapfogalmak tisztázása a tanfolyam fő célja.