férfi bőr karkötő

Manapság már az urak is viselnek kiegészítőket. Ez egyre jobban elterjedt szokásnak számít. A férfi bőr karkötő az elegancia jegyében született meg. A ruhatár egyik fontos részét képezi, hiszen feldobja a megjelenést. Nap mint nap viselhető és szinte mindenféle öltözékhez illik.

Ha még nincs a tulajdonában, akkor itt az ideje, hogy beszerezze! A vásárlásnál tudnia kell a pontos méretet is. Miként kell ezt meghatározni? Először is le kell mérni a csuklócsont feletti részt egy mérőszalaggal. A megkapott értékhez pedig hozzá kell adni 2 centimétert. Így a férfi bőr karkötő nem fog szorosan a csuklóra tapadni és nem lesz kényelmetlen.

Nem feltétlenül kell szorosnak lennie, hiszen ha eláll a kéztől, akkor sokkal mutatósabb lesz. Egyébként a zárszerkezete is többféle lehet, például nyomós, fém, lyukas, mágneses. A férfi bőr karkötő zárszerkezetének egyes típusával még a méreten is tud állítani. Ezzel jól fog járni, mivel ha esetleg kisebbet rendel, akkor könnyedén be tudja állítani a csuklójához való méretet.